Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Met toevoeging van 29% verse grijze Noordzee garnalen.
Bereid volgen Cru-recept.
1 stuk bevat 2 garnaalkroketten.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: BISQUE (GARNAALKOPPEN, KREEFTENKOPPEN, MELK, water, tomatenpuree, wortel, ajuin, witte SELDER, look, zout, 29% grijze GARNALEN, voedingszuur E330, stabilisator: E262, conserveermiddel: E211)29% grijze GARNALEN, TARWEBLOEM, MELKERIJBOTER ( gepasteuriseerde ROOM, startcultuur), ROOM, paneermeel (TARWEBLOEM, gelatinepoeder, zout, peper, cayennepeper.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
schaaldieren
gluten (tarwe)
3 à 4 min. frituren op 170 °C
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: BISQUE (GARNAALKOPPEN, KREEFTENKOPPEN, MELK, water, tomatenpuree, wortel, ajuin, witte SELDER, look, zout, 29% grijze GARNALEN, voedingszuur E330, stabilisator: E262, conserveermiddel: E211)29% grijze GARNALEN, TARWEBLOEM, MELKERIJBOTER ( gepasteuriseerde ROOM, startcultuur), ROOM, paneermeel (TARWEBLOEM, gelatinepoeder, zout, peper, cayennepeper.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
3 à 4 min. frituren op 170 °C
Bewaren bij:7°C