Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: SAUS (Room, margarine, bloem, bakvocht van coquilles, peper en zout), COQUILLES (coquillevlees, water, stabilisatoren E500, E331, E330, zout) KAAS: ( (geraspte emmental (gepasteuriseerde koeMELK, zout, fermenten (MELK) ), witte asperges- GRIJZE GARNALEN ( (Schaaldieren, zout, conserveermiddel (E211), zuurteregelaar (E330, E262) conserveermiddel (natriumbenzoaat)) BLADERDEEGJE (bloem: TARWE-GERSTEMOUT, antioxidant: ascorbinezuur, BOTER, EIEREN, zout) peterselie.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
schaaldieren
gluten (tarwe)
vis
weekdieren
gluten (gerst)
eieren
4°C
Ingrediënten: SAUS (Room, margarine, bloem, bakvocht van coquilles, peper en zout), COQUILLES (coquillevlees, water, stabilisatoren E500, E331, E330, zout) KAAS: ( (geraspte emmental (gepasteuriseerde koeMELK, zout, fermenten (MELK) ), witte asperges- GRIJZE GARNALEN ( (Schaaldieren, zout, conserveermiddel (E211), zuurteregelaar (E330, E262) conserveermiddel (natriumbenzoaat)) BLADERDEEGJE (bloem: TARWE-GERSTEMOUT, antioxidant: ascorbinezuur, BOTER, EIEREN, zout) peterselie.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C