Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Salmo salar
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: ZALM-fumet gebruikt om te pocheren (water/peper/zout/VISBOUILLON: maltodextrine, KABELJAUW 6.2%, gistextract, extra olijfolie, ui, zetmeel, aromas, specerijen (knoflook, witte peper, kurkuma), suiker, citroensap, geconcentreerd groentesap (KNOLSELDERIJ, wortel, ui, prei), geconcentreerd champignon sap, witte wijn extract, zuurteregelaar (Natriumdiacetaat, calciumlactaat), voedingszuur (citroenzuur, melkzuur)).
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
selderij
4°C
Ingrediënten: ZALM-fumet gebruikt om te pocheren (water/peper/zout/VISBOUILLON: maltodextrine, KABELJAUW 6.2%, gistextract, extra olijfolie, ui, zetmeel, aromas, specerijen (knoflook, witte peper, kurkuma), suiker, citroensap, geconcentreerd groentesap (KNOLSELDERIJ, wortel, ui, prei), geconcentreerd champignon sap, witte wijn extract, zuurteregelaar (Natriumdiacetaat, calciumlactaat), voedingszuur (citroenzuur, melkzuur)).
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C