Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Een brood dat barst van gezondheid en onze maag ook stevig vult.
Vakkundig gemaakt door onze bakkers op de markt, met desem en véél pitten, zaden en vlokken.
Deeg van tarwe- en roggebloem, desem, karnemelk en roodbruin CRU-bier.
Afgewerkt met zonnebloempitten, lijnzaad en havervlokken.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: tarwebloem, water, desem (tarwe, water), CRU oud roodbruin (gerst), karnemelk (van aangezuurde koemelk), bruin lijnzaad, havervlokken, pompoenpitten, zonnebloempitten, roggebloem, grof zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
rogge
gluten (tarwe)
haver
gluten (gerst)
Ingrediënten: tarwebloem, water, desem (tarwe, water), CRU oud roodbruin (gerst), karnemelk (van aangezuurde koemelk), bruin lijnzaad, havervlokken, pompoenpitten, zonnebloempitten, roggebloem, grof zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.