Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt van onze zoetste appel..
Handgeschild, gestoofd en gevuld met bruine suiker.
Vervolgens gewikkeld in heerlijk luchtig bladerdeeg.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | ||||
CRU Gent | ||||
CRU Groenplaats | 11/01 | 19/01 | Alle dagen | |
CRU Overijse |
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter (boter), water, karnemelk (melk, stabilisator, carboxmethylcellulose), suiker, gist (gist, aardappelzetmeel), zout), appel, heelei, kandijsuiker (suiker, maïszetmeel)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
eieren
Verwarm 5 à 10 min. op 180°C in de oven.
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter (boter), water, karnemelk (melk, stabilisator, carboxmethylcellulose), suiker, gist (gist, aardappelzetmeel), zout), appel, heelei, kandijsuiker (suiker, maïszetmeel)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verwarm 5 à 10 min. op 180°C in de oven.