Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt |
---|---|
maandag |
|
dinsdag |
|
woensdag |
|
donderdag |
|
vrijdag |
|
zaterdag |
|
zondag |
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Zanddeegbodem gevuld met crème prise (een mengeling van banketbakkersroom en slagroom) en blauwe bessen volgens het assortiment.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: zanddeeg (tarwebloem, boter, bloemsuiker (suiker, maïszetmeel), amandel, heelei), blauwe bessen, crème prise (crème pâtissière (volle melk, ei, rietsuiker, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), room, bloemsuiker (suiker, maïszetmeel) ), nappage (rietsuiker, water, citroen, agar agar)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
noten
amandelen
gluten (tarwe)
lactose
eieren
Ingrediënten: zanddeeg (tarwebloem, boter, bloemsuiker (suiker, maïszetmeel), amandel, heelei), blauwe bessen, crème prise (crème pâtissière (volle melk, ei, rietsuiker, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), room, bloemsuiker (suiker, maïszetmeel) ), nappage (rietsuiker, water, citroen, agar agar)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.