Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: peer (52%), bladerdeeg (boter, tarwebloem, water, zout, azijn), frangipanebeslag (bloemsuiker (suiker, maïszetmeel), broyage amandelen, boter, Crème pâtissière (volle melk, maïszetmeel, eigeel, rietsuiker), eieren, tarwebloem), ongeraffineerde rietsuiker
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
noten
amandelen
gluten (tarwe)
lactose
tarwe
eieren
4°C
Ingrediënten: peer (52%), bladerdeeg (boter, tarwebloem, water, zout, azijn), frangipanebeslag (bloemsuiker (suiker, maïszetmeel), broyage amandelen, boter, Crème pâtissière (volle melk, maïszetmeel, eigeel, rietsuiker), eieren, tarwebloem), ongeraffineerde rietsuiker
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C