Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt met gerezen bladerdeeg van l'Ecopain d'Ignace en chocoladedrops van 80% cacao die ook worden gebruikt in onze american cookies en chocoladebroodjes.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 22/12 | vr,za,zo | ||
CRU Gent | 22/12 | vr,za,zo | ||
CRU Groenplaats | 22/12 | vr,za,zo | ||
CRU Overijse | 22/12 | vr,za,zo |
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter (melk), water, karnemelk (melk, stabilisator E466) suiker, gist (gist, aardappelzetmeel), zout), Crème pâtissière (volle melk, ei, rietsuiker, maïszetmeel, vanillestok Madagaskar), chocoladedrops (cocaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator (soja lecithine), vanila-extract)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
soja
gluten (tarwe)
lactose
eieren
7°C
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter (melk), water, karnemelk (melk, stabilisator E466) suiker, gist (gist, aardappelzetmeel), zout), Crème pâtissière (volle melk, ei, rietsuiker, maïszetmeel, vanillestok Madagaskar), chocoladedrops (cocaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator (soja lecithine), vanila-extract)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C