Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Een fijn boterkoekje met huisbereide karamel en een vleugje zout.
De Nolf Bakery werkt uitsluitend met de beste Belgische ingrediënten, zoals lokale biologische bloem, echte boter en vrije-uitloopeieren, om een kwaliteitsvol product te garanderen.
Het resultaat is een assortiment van heerlijke, ambachtelijke koekjes.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: suiker, EI, boter (MELK), Belgische Bio tarwebloem (GLUTEN), zeezout, caramel (suiker (35, 5%), glucosestroop (29, 6%), volle MELKpoeder (20, 7%), verse ROOM uit Isigny A.O.P. (9%), gezouten boter uit Isigny A.O.P. (3, 6%) Guérandezout (1, 2%), emulgator: koolzaadlecithine.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
eieren
Met zoetstoffen (en suikers)
Bewaren bij:15°C
Ingrediënten: suiker, EI, boter (MELK), Belgische Bio tarwebloem (GLUTEN), zeezout, caramel (suiker (35, 5%), glucosestroop (29, 6%), volle MELKpoeder (20, 7%), verse ROOM uit Isigny A.O.P. (9%), gezouten boter uit Isigny A.O.P. (3, 6%) Guérandezout (1, 2%), emulgator: koolzaadlecithine.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Met zoetstoffen (en suikers)
Bewaren bij:15°C