Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Verse ganzenlever.
Reken voor een volledige lever +/- 450 gr.
Wens je een volledige lever: zet dit dan ook in opmerking.
Rauwe ganzenlever, nog niet bereid.
Om zelf terrine van te maken, of om te bakken.
Lekker met appel en kramiek.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 06/12 | 31/12 | Alle dagen | |
CRU Gent | 06/12 | 31/12 | Alle dagen | |
CRU Groenplaats | 06/12 | 31/12 | Alle dagen | |
CRU Overijse | 06/12 | 31/12 | Alle dagen |
Ingrediënten: ganzenlever
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C
Ingrediënten: ganzenlever
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C