Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
365 g vlees per persoon.
Deze schotel bevat:
Angus burger
kalkoenbrochette
Angus lende
Lamsrack
Varkenshaas met Jamón de Trevélez
Eendenborst
Saltimboca
Lekker met raclette kaas, baguette, pistolet, paddenstoelen, krielaardappelen en onze huisgemaakte saus.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 29/11 | 15/12 | ma,di,wo,do | |
CRU Gent | 29/11 | 15/12 | ma,di,wo,do | |
CRU Groenplaats | 29/11 | 15/12 | ma,di,wo,do | |
CRU Overijse | 29/11 | 15/12 | ma,di,wo,do |
Ingrediënten: Angus lende , kalkoenbrochette, lamskroon, magret de canard met vel, saltimboca (kalf, Carlo San Daniele ham (varken, zout, kruiden), salie), varkenshaas, Angus burger (rundvlees Angus, EI, rundburgerkruiden), serranoham
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
eieren
4°C
Ingrediënten: Angus lende , kalkoenbrochette, lamskroon, magret de canard met vel, saltimboca (kalf, Carlo San Daniele ham (varken, zout, kruiden), salie), varkenshaas, Angus burger (rundvlees Angus, EI, rundburgerkruiden), serranoham
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C