Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Deze schotel bevat:
Kalkoenfilet
Rundssteak
Gehaktrolletje met spek
Gekruide gehaktballetjes
Chipolata
Wijntip: Tribbiera rouge Clos Columbu
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 29/11 | 15/12 | vr,za,zo | |
CRU Gent | 29/11 | 15/12 | vr,za,zo | |
CRU Groenplaats | 29/11 | 15/12 | vr,za,zo | |
CRU Overijse | 29/11 | 15/12 | vr,za,zo |
Ingrediënten: varkensvlees (40%), kalkoen (29%), rundvlees (29%), zout, kruiden & specerijen (SELDERIJ), groenten (SELDERIJ), paneermeel (TARWE, ROGGE), paprika concentraat, paprika, antioxidant (E300, E301), voedingszuur (E331, E325, E262 (i) ), dextrose, natuurdarm, rookaroma, glucosestroop, aroma, conserveermiddel (E250, E252), gistextract, water. Garnituur: kiwi + kers
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
selderij
4°C
Ingrediënten: varkensvlees (40%), kalkoen (29%), rundvlees (29%), zout, kruiden & specerijen (SELDERIJ), groenten (SELDERIJ), paneermeel (TARWE, ROGGE), paprika concentraat, paprika, antioxidant (E300, E301), voedingszuur (E331, E325, E262 (i) ), dextrose, natuurdarm, rookaroma, glucosestroop, aroma, conserveermiddel (E250, E252), gistextract, water. Garnituur: kiwi + kers
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C