Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ambachtelijke worsten van Monsieur Boudin.
Hij kiest bewust voor (h)eerlijk en kwaliteitsvol Brasvar-varkensvlees zonder bewaarmiddelen.
Hierdoor proef je de kwaliteit en terroir in zijn ambachtelijke worsten.
De varkens worden duurzaam en ecologisch gekweekt in Nevele (Oost-Vlaanderen)
De witte pensen bevatten 75% vlees.
Het brood en melkgehalte wordt bewust laag gehouden.
Het resultaat is puur, smaak- en karaktervol.
Serveer advies:
Gebruik een klontje boter, bak in de pan, zet het vuur niet te hard want dan springen ze open.
Prik geen gaatjes want dan verlies je sappigheid en heb je meer kans dat ze zullen openspringen.
Bak 4-5 min. aan een kant, 3min. aan de andere kant.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: 80, 2% varkensvlees, MELK, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzetmeel, zout, gist), zout, binder (gefractioneerd erwtenmeel, aardappelzetmeel), foelie, witte peper, nootmuskaat, tuinkruiden (kruiden (peterselie, dille en tijm), uien, wortelen, groentepaprika, prei)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
4°C°C
Ingrediënten: 80, 2% varkensvlees, MELK, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzetmeel, zout, gist), zout, binder (gefractioneerd erwtenmeel, aardappelzetmeel), foelie, witte peper, nootmuskaat, tuinkruiden (kruiden (peterselie, dille en tijm), uien, wortelen, groentepaprika, prei)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C°C