Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ambachtelijke kipfilet.
Op lage temperatuur langzaam geroosterd.
Het is een volledig ontbeende kip waarbij de originele borst wordt behouden.
Eens de kip ontbeend is, wordt hij opgevuld met dijvlees en fijn geplukte kipfilet.
Het stuk wordt geroosterd in de heteluchtoven op lage temperatuur.
Kan zowel als charcuterie gegeten worden, maar kan ook worden opgewarmd.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: kippenborstfilet 98%, zout, stabilisator: E452, dextrose, antioxidant: E301, aroma, conserveermiddel: E250
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C
Ingrediënten: kippenborstfilet 98%, zout, stabilisator: E452, dextrose, antioxidant: E301, aroma, conserveermiddel: E250
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C