Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ganzenlever gegaard in spekband.
Verwerkt in een terrine.
Afkomstig uit Hongarije.
Bereide foie gras
Heerlijk met uienkonfijt, veenbessensaus, vijgen-tijm confituur.
Reken 50 g per persoon als voorgerecht.
Niet om te bakken.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 06/12 | 31/12 | Alle dagen | |
CRU Gent | 06/12 | 31/12 | Alle dagen | |
CRU Groenplaats | 06/12 | 31/12 | Alle dagen | |
CRU Overijse | 06/12 | 31/12 | Alle dagen |
Ingrediënten : ganzenlever, marinade, zout, kruiden, rugspek varken
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C
Ingrediënten : ganzenlever, marinade, zout, kruiden, rugspek varken
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C