Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dry aged stuk rib-eye met 7 geheime kruiden.
Gezouten, gemarineerd en gerijpt.
Een bereidingsproces van negen weken.
Prestige van bij De Laet & Van Haver.
Gebruik de Secreto N°7 zonder garnituur maar puur en als een unieke Carpaccio.
Reken 125 g per persoon.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: rundvlees, vacuumzout, suikers (nitrietsuiker, dextrose, gedroogde glucosesiroop, lactose, saccaharose), specerijen (mosterd), aroma's, zout, conserveermiddel: E250, E252, antioxidant: E331/E301, stabilisators: E450/E451, specerijenextracten
melk
mosterd
4°C
Ingrediënten: rundvlees, vacuumzout, suikers (nitrietsuiker, dextrose, gedroogde glucosesiroop, lactose, saccaharose), specerijen (mosterd), aroma's, zout, conserveermiddel: E250, E252, antioxidant: E331/E301, stabilisators: E450/E451, specerijenextracten
4°C