Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
100% Iberico Bellota Pata Negra.
Uit het prijswinnende huis Domecq.
Volledig ontzwoerd en half ontvet, min. 42 maand oud.
Het huis Domecq biedt enkel zwart label kwaliteit aan.
Varkens worden gevoed met eikels, aan het been gerijpt.
Handgesneden op onze markt door ervaren cortador.
10 minuten voor serveren openen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: Iberische ham, zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
1/2u voor consumptie uit de frigo. 10 minuten voor serveren openen.
Bewaren bij:18°C - 20°C°C
Ingrediënten: Iberische ham, zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
1/2u voor consumptie uit de frigo. 10 minuten voor serveren openen.
Bewaren bij:18°C - 20°C°C