Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Zacht gekruid en traag gerijpt in de Alpen.
Natuurlijk gezouten met Puglia-zout.
Varkensbuik van Italiaanse varkens van Marco d’Oggiono.
Opgebonden en traag gerijpt in de Lombardijse Alpen.
Zacht, en zeker niet zout van smaak.
Ingrediënten : italiaans varkensspek, zout, dextrose, aroma's, specerijen, bewaarmiddel E250 en E251, antioxidant E301
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C
Ingrediënten : italiaans varkensspek, zout, dextrose, aroma's, specerijen, bewaarmiddel E250 en E251, antioxidant E301
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C