Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Van onze partner Brandt & Levie.
verrassende droge worsten met een pittige toets.
De mannen van Brandt & Levie gebruiken vlees van de schouder, nek, achterpoot en rugvet van het varken.
Het vlees wordt gemalen en gekruid met zout en verschillende, zelf samengestelde kruiden en specerijen.
Ideaal voor bij de aperitief.
Ingrediënten: 93% varkensvlees, 4% zomertruffel pate (zomertruffel, water, truffel aroma, zeezout), zout, dextrose, rode wijn, zwarte peper, nootmuskaat, starterculturen
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C
Ingrediënten: 93% varkensvlees, 4% zomertruffel pate (zomertruffel, water, truffel aroma, zeezout), zout, dextrose, rode wijn, zwarte peper, nootmuskaat, starterculturen
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C