Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Salami uit Lombardije.
Gemaakt volgens een oud recept uit deze regio.
Op basis van grof gemalen vlees van de superieure varkens van Marco d’Oggiono.
Met typische kruiden en natuurlijk zout uit Puglia.
Gerijpt met hulp van de omgevingslucht van de Alpen en het Comomeer.
Heerlijk zacht en pure pur porc smaak.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: varkenvlees (69, 5%), varkensvet (30%), natuurlijke arom's, specerijen, dextrose, sucrose, antioxidant: E300, conserveermiddel: E250, conserveermiddel: E252
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamertemperatuur°C
Ingrediënten: varkenvlees (69, 5%), varkensvet (30%), natuurlijke arom's, specerijen, dextrose, sucrose, antioxidant: E300, conserveermiddel: E250, conserveermiddel: E252
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamertemperatuur°C