Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Op vraag van kaasaffineurs Van Tricht gemaakt door de coöperatieve kaasmakerij “Het Hinkelspel” uit het Oost-Vlaamse Sleidinge.
Een pittige blauwschimmelkaas op basis van biologische rauwe koemelk.
De melk is afkomstig van enkele boeren in de westhoek.
De kaas rijpt 6 tot 8 weken en wordt dan op natuurlijke wijze gerookt op lage temperatuur met beuken- en eikenhout, dit gedurende 4 uur.
Ingrediënten: rauwe koemelk, zuursel, stremsel, zeezout, blauwschimmel, houtmeel beuk/eik voor roken
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: rauwe koemelk, zuursel, stremsel, zeezout, blauwschimmel, houtmeel beuk/eik voor roken
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C