Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Robiola gemaakt van rauwe geitenmelk.
Afkomstig uit de Langhe streek, Piëmonte.
Een zoete kaas met toetsen van hou en met natuurlijke aroma’s van kastanje bladeren en vers groen gras.
Gedurende 3 weken gerijpt in kastanje bladeren, waardoor de kaas mals blijft.
Ingrediënten: rauwe geitenmelk, zout, stremsel
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: rauwe geitenmelk, zout, stremsel
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C