Deichkäse

  • Art. Nr.: 9709
  • Halfharde Duitse kaas uit rauwe koemelk. Wordt gemaakt door Backensholzer Hof in de regio Schleswig-Holstein, vlakbij de grens met Denemarken en dit volgens een Noord-Fries recept. Mild, nootachtig en fruitig van smaak. Ideaal om krullen van te snijden (zoals de welgekende Tete de Moine).
  • 3790 /kg
  • € 37,90 / kg

Halfharde Duitse kaas uit rauwe koemelk. Wordt gemaakt door Backensholzer Hof in de regio Schleswig-Holstein, vlakbij de grens met Denemarken.

  • Herkomst Duitsland
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Halfvet

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle dagen
CRU Gent Alle dagen
CRU Groenplaats Alle dagen
CRU Overijse Alle dagen

Ingrediënten: Rauwe koeMELK, zout, stremsel, fermenten.

Per 100gr/ml

  • Energie 1757 kJ
    (420 kcal)
  • Totaal vetten 35.5 g
  • Verzadigde vetten 26.3 g
  • Totaal koolhydraten 0.5 g
  • Suikers 0.5 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 24.7 g
  • Zout 1.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: Rauwe koeMELK, zout, stremsel, fermenten.

  • Energie 1757 kJ
    (420 kcal)
  • Totaal vetten 35.5 g
  • Verzadigde vetten 26.3 g
  • Totaal koolhydraten 0.5 g
  • Suikers 0.5 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 24.7 g
  • Zout 1.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C