Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt |
---|---|
maandag |
|
dinsdag |
|
woensdag |
|
donderdag |
|
vrijdag |
|
zaterdag |
|
zondag |
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ierse roodflorakaas uit gepasteuriseerde koemelk. Wordt gemaakt door Jeffa Gill, een voormalige mode-ontwerpster. Aanvankelijk maakte zij deze roodbacteriekaas met de melk van haar eigen 8 koeien. In 1990 heeft ze haar koeien verkocht en sindsdien werkt ze met de melk van haar buren.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: Gepasteuriseerde koeMELK, fermenten, stremsel, zout.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
lactose
7°C
Ingrediënten: Gepasteuriseerde koeMELK, fermenten, stremsel, zout.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C