Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Zachte fluweelachtige lepelkaas, uit de Jura.
Vol en romig, met aroma van hars.
Van rauwe wintermelk, als de koeien op stal zitten.
Affinage van minstens 3 weken.
Vochtige, ivoorkleurige korst, omwikkeld met een band van sparrenhout.
Heerlijk gecombineerd met baguette.
Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C