Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
250 gram raclette kaas per persoon.
Mix van Morbier, Raclette de jura, Zwitserse raclette.
Heerlijk met brood, charcuterie, gekookte aardappelen, komkommer pickles en bij gourmet schotels.
Ingrediënten: Raclette Jura Marcel Petite (rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout), Morbier (rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout), Raclette Combe 23 (gethermiseerde koemelk, stremsel, fermenten, zout)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: Raclette Jura Marcel Petite (rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout), Morbier (rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout), Raclette Combe 23 (gethermiseerde koemelk, stremsel, fermenten, zout)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C