Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Geproduceerd door kaasmakerij étoile de vercors uit Rhône-Alpes, Frankrijk.
Lepelkaas gemaakt van rauwe koemelk.
Zacht en toegankelijke romige lepelkaas.
De vormen worden met de pollepel gevuld en worden verrijkt met room.
Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, zout, fermenten
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, zout, fermenten
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C