Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt |
---|---|
maandag |
|
dinsdag |
|
woensdag |
|
donderdag |
|
vrijdag |
|
zaterdag |
|
zondag |
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Verse saus van walnoten met olijfolie, Grana Padano DOP, room, boter, Italiaanse pijnboompitten, zout, Italiaanse knoflook en nootmuskaat. De saus mag niet opnieuw worden opgewarmd. Bewaar een beetje van het kookwater van uw pasta, giet de pasta af en doe deze terug in een kom met het afgegoten water en voeg de saus toe. Roeren, serveren en genieten! Ook heerlijk als dip
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: Olijfolie, Walnoten (21%), Grana Padano Dop (KOEMELK, zout, stremsel), ROOM, BOTER, Italiaanse pijnboompitten, Zout, Italiaanse knoflook, Nootmuskaat, Conserveermiddel: ascorbinezuur.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
lactose
walnoten
4°C
Ingrediënten: Olijfolie, Walnoten (21%), Grana Padano Dop (KOEMELK, zout, stremsel), ROOM, BOTER, Italiaanse pijnboompitten, Zout, Italiaanse knoflook, Nootmuskaat, Conserveermiddel: ascorbinezuur.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C