Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Ingrediënten : Bloemkool 49%, volle MELK, water*, emmentaler (KOEMELK, lossingsmiddel: aardappelzetmeel, zout*, melkzuurculturen*, microbieel stremsel*), zonnebloemolie, SPELTbloem, groentebouillon (zeezout*, zetmeel ( maïs, rijst, TARWE), moutstroop (maïs), groenten 20 % (wortel, pastinaak, ui, gebakken ui, SELDERIJ), gistextract, kurkuma, zonnebloemolie, foelie, lavasblad, SELDERIJBLAD, peterselie, peper, laurier), kruidenzout (zeezout*, bonenkruid, ui, rozemarijn, tijm, oregano, marjolein, laurier, peterselie), MOSTERD (water*, MOSTERDzaad, azijn, zeezout*), nootmuskaat, tijm, peper
*niet bio
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
mosterd
gluten (tarwe)
selderij
7°C
Ingrediënten : Bloemkool 49%, volle MELK, water*, emmentaler (KOEMELK, lossingsmiddel: aardappelzetmeel, zout*, melkzuurculturen*, microbieel stremsel*), zonnebloemolie, SPELTbloem, groentebouillon (zeezout*, zetmeel ( maïs, rijst, TARWE), moutstroop (maïs), groenten 20 % (wortel, pastinaak, ui, gebakken ui, SELDERIJ), gistextract, kurkuma, zonnebloemolie, foelie, lavasblad, SELDERIJBLAD, peterselie, peper, laurier), kruidenzout (zeezout*, bonenkruid, ui, rozemarijn, tijm, oregano, marjolein, laurier, peterselie), MOSTERD (water*, MOSTERDzaad, azijn, zeezout*), nootmuskaat, tijm, peper
*niet bio
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C