Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Op basis van grondwitloof en kastanjechampignons.
Lekker bij gevogelte en wild.
1 stuk is voor 3 à 4 personen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 08/11 | Alle dagen | ||
CRU Gent | 08/11 | Alle dagen | ||
CRU Groenplaats | 08/11 | Alle dagen | ||
CRU Overijse | 08/11 | Alle dagen |
Ingrediënten: witloof, champignon, ajuin, bouillon (water, kippenbotten, runderbotten, ajuin, wortel, kruiden en specerijen), room, tarwebloem, tijm, palmvet, cognac, kruiden en specerijen, zout, look, tomatenpuree, gekarameliseerde suiker, stabilisator: E407, kleurstof: E150c.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
Verwarm de saus op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken.
Regelmatig roeren.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: witloof, champignon, ajuin, bouillon (water, kippenbotten, runderbotten, ajuin, wortel, kruiden en specerijen), room, tarwebloem, tijm, palmvet, cognac, kruiden en specerijen, zout, look, tomatenpuree, gekarameliseerde suiker, stabilisator: E407, kleurstof: E150c.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verwarm de saus op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken.
Regelmatig roeren.
Bewaren bij:7°C