Fine champagne 250g

Fine champagne 250g

  • Art. Nr.: 5950
  • 550 /stuk
  • € 22,00 / kg
250 gr

Op basis van grondwitloof en kastanjechampignons.
Lekker bij gevogelte en wild.
1 stuk is voor 2 personen.

Ingrediënten: demi glacesaus (water, runderbotten, ui, lavas, tomatenpuree, gekarameliseerde suiker, zout), room, witloof, champignons, ui, kippenbouillon (kippenbotten, water, ajuin, wortel, tijm, lavas, rozemarijn, laurier, zout), bruine roux (tarwebloem, palmvet, kleurstof (Ammoniakkaramel) ), cognac, lookpulp (look, water, zout, zonnebloemolie) zout, peper, tijm

 

 

Per 100gr/ml

  • Energie 704 kJ
    (168 kcal)
  • Totaal vetten 12.0 g
  • Verzadigde vetten 8.7 g
  • Totaal koolhydraten 5.1 g
  • Suikers 1.6 g
  • Vezels 0.3 g
  • Eiwitten 6.6 g
  • Zout 1.1 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)

Bereidingswijze

Verwarm de saus op een zacht vuurtje. Roer regelmatig met een klopper en laat net voor het opdienen even koken. Mix eventueel kort op met de staafmixer voor een mooie gladde saus.

Of warm op in de microgolf op 700 Watt gedurende 4 a 5 min

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: demi glacesaus (water, runderbotten, ui, lavas, tomatenpuree, gekarameliseerde suiker, zout), room, witloof, champignons, ui, kippenbouillon (kippenbotten, water, ajuin, wortel, tijm, lavas, rozemarijn, laurier, zout), bruine roux (tarwebloem, palmvet, kleurstof (Ammoniakkaramel) ), cognac, lookpulp (look, water, zout, zonnebloemolie) zout, peper, tijm

 

 

  • Energie 704 kJ
    (168 kcal)
  • Totaal vetten 12.0 g
  • Verzadigde vetten 8.7 g
  • Totaal koolhydraten 5.1 g
  • Suikers 1.6 g
  • Vezels 0.3 g
  • Eiwitten 6.6 g
  • Zout 1.1 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)
Bereidingswijze

Verwarm de saus op een zacht vuurtje. Roer regelmatig met een klopper en laat net voor het opdienen even koken. Mix eventueel kort op met de staafmixer voor een mooie gladde saus.

Of warm op in de microgolf op 700 Watt gedurende 4 a 5 min

Bewaren bij:

7°C