Gastrique – basis voor béarnaise
Gastrique – basis voor béarnaise

Gastrique – basis voor béarnaise

  • Art. Nr.: 9191
  • 890 /stuk
  • € 44,50 / l
200 ml

Bouillon van dragon en azijn, de basis om zelf snel en makkelijk verse béarnaise te maken.
Nog zelf toe te voegen: eidooier, gesmolten boter, verse peterselie en room.
Lekker bij: steak, zalm en andere vette vissoorten.

  • Herkomst België

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle dagen
CRU Gent Alle dagen
CRU Groenplaats Alle dagen
CRU Overijse Alle dagen

Ingrediënten: witte wijnazijn (SULFIET), water, sjalot, dragon, peperbollen, zout, tijm, laurier.

Per 100gr/ml

  • Energie 86 kJ
    (21 kcal)
  • Totaal vetten 0.1 g
  • Verzadigde vetten 0.1 g
  • Totaal koolhydraten 4.0 g
  • Suikers 1.4 g
  • Vezels 1.1 g
  • Eiwitten 0.8 g
  • Zout 0.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

Zwaveldioxide

Bewaren bij:

18°C

Ingrediënten: witte wijnazijn (SULFIET), water, sjalot, dragon, peperbollen, zout, tijm, laurier.

  • Energie 86 kJ
    (21 kcal)
  • Totaal vetten 0.1 g
  • Verzadigde vetten 0.1 g
  • Totaal koolhydraten 4.0 g
  • Suikers 1.4 g
  • Vezels 1.1 g
  • Eiwitten 0.8 g
  • Zout 0.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

Zwaveldioxide
Bewaren bij:

18°C