Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Voor 2 à 3 personen als voorgerecht.
Voor 1 à 2 personen als hoofdgerecht.
Als extra toe te voegen:
zeeduivelfilet, zalm, lenghaas, roodbaars, zeetongfilet
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 13/11 | Alle dagen | ||
CRU Gent | 13/11 | Alle dagen | ||
CRU Groenplaats | 13/11 | Alle dagen | ||
CRU Overijse | 13/11 | Alle dagen |
Ingrediënten: water, kreeft 17, 42% (Homarus americanus), grijze noorzeegarnalen (11, 61%) (Crangon Crangon), ajuin, wortel, witte wijn, tomatenconcentraat, selder, prei, zonnebloemolie, knoflookpuree, zout, peterselie, cayennepeper
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
schaaldieren
selderij
Verwarm de soep op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken. Kruid bij met peper en zout indien gewenst.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: water, kreeft 17, 42% (Homarus americanus), grijze noorzeegarnalen (11, 61%) (Crangon Crangon), ajuin, wortel, witte wijn, tomatenconcentraat, selder, prei, zonnebloemolie, knoflookpuree, zout, peterselie, cayennepeper
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verwarm de soep op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken. Kruid bij met peper en zout indien gewenst.
Bewaren bij:7°C