Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Bouillabaisse met stukjes wijting.
Voor 1 à 2 personen als voorgerecht.
Voor 1 persoon als hoofdgerecht.
Als extra toe te voegen:
Koningsgarnalen.
Wijntip: Château Barthès Bandol d'Or rosé.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: water, wijting 10, 7%, rode poon 10, 7%, witte wijn 5, 73%, ajuin 4, 4%, kookvocht van vis, tomatenpuree, olijfolie, venkel 2, 2%, rode paparika 2, 2%, tomaten 2, 2%, prei 1, 65%, pastis 0, 99%, visbouillon (zout, maltodextrine, vis (12%), aardappelzetmeel, ui, gistextract, zonnebloemolie, aroma van witte vis, specerijen), look, zout, laurier, cayennepeper, peper, tijm
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
vis
"Verwarm de soep op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken.
Regelmatig roeren."
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: water, wijting 10, 7%, rode poon 10, 7%, witte wijn 5, 73%, ajuin 4, 4%, kookvocht van vis, tomatenpuree, olijfolie, venkel 2, 2%, rode paparika 2, 2%, tomaten 2, 2%, prei 1, 65%, pastis 0, 99%, visbouillon (zout, maltodextrine, vis (12%), aardappelzetmeel, ui, gistextract, zonnebloemolie, aroma van witte vis, specerijen), look, zout, laurier, cayennepeper, peper, tijm
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
"Verwarm de soep op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken.
Regelmatig roeren."
Bewaren bij:4°C