Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Met Belfond gevogeltefond en kastanjechampignons.
Huisbereide soep volgens het CRU recept.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 08/11 | Alle dagen | ||
CRU Gent | 08/11 | Alle dagen | ||
CRU Groenplaats | 08/11 | Alle dagen | ||
CRU Overijse | 08/11 | Alle dagen |
Ingrediënten: kippenbouillon (kippenbotten, water, ajuin, wortel, kruiden en specerijen, zout), champignon (35, 48%), room (8, 6%), ajuin, specerijen, plantaardige olie (zonnebloem), zout, gemodificeerd maïszetmeel, stabilisatoren: E407-E331-E466, emulgatoren: E471
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
Fornuis: warm op laag vuur al roerend op in steelpan.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: kippenbouillon (kippenbotten, water, ajuin, wortel, kruiden en specerijen, zout), champignon (35, 48%), room (8, 6%), ajuin, specerijen, plantaardige olie (zonnebloem), zout, gemodificeerd maïszetmeel, stabilisatoren: E407-E331-E466, emulgatoren: E471
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Fornuis: warm op laag vuur al roerend op in steelpan.
Bewaren bij:4°C