Tomatensoep balletjes 1l

Tomatensoep balletjes 1l

  • Art. Nr.: 556685
  • 1080 /stuk
  • € 10,80 / l
1000 ml

Bereid volgens Cru-recept.
Met gehaktballetjes van Cru-varkensvlees.
Lekker met Cru-brood.

Voor 3 personen als voorgerecht.
Voor 2 personen als hoofdgerecht.

  • Herkomst België

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle dagen
CRU Gent Alle dagen
CRU Groenplaats Alle dagen
CRU Overijse Alle dagen

Ingrediënten: 29 % tomaten, water, 22% gehaktballetjes (varkensvlees, rundsvlees, ui, zonnebloemolie, desem (TARWEbloem, water), TARWEkiemen, volkoren TARWEbloem, zout, EIEREN, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, volle MELK, specerijen), 17% tomatensap, SELDERIJ, ajuin, prei, zout, zonnebloemolie, kruiden en specerijen.
Kan sporen bevatten van schaaldieren, vis, soja, mosterd en weekdieren

Per 100gr/ml

  • Energie 220 kJ
    (52 kcal)
  • Totaal vetten 1.6 g
  • Verzadigde vetten 0.5 g
  • Totaal koolhydraten 4.2 g
  • Suikers 2.8 g
  • Vezels 0.9 g
  • Eiwitten 4.9 g
  • Zout 0.4 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)
selderij
eieren

Bereidingswijze

Verwarm de soep op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken. Regelmatig roeren.

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: 29 % tomaten, water, 22% gehaktballetjes (varkensvlees, rundsvlees, ui, zonnebloemolie, desem (TARWEbloem, water), TARWEkiemen, volkoren TARWEbloem, zout, EIEREN, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, volle MELK, specerijen), 17% tomatensap, SELDERIJ, ajuin, prei, zout, zonnebloemolie, kruiden en specerijen.
Kan sporen bevatten van schaaldieren, vis, soja, mosterd en weekdieren

  • Energie 220 kJ
    (52 kcal)
  • Totaal vetten 1.6 g
  • Verzadigde vetten 0.5 g
  • Totaal koolhydraten 4.2 g
  • Suikers 2.8 g
  • Vezels 0.9 g
  • Eiwitten 4.9 g
  • Zout 0.4 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)
selderij
eieren
Bereidingswijze

Verwarm de soep op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken. Regelmatig roeren.

Bewaren bij:

7°C

Lees ook:

Aan de slag met gehakt
Beenhouwerij en poelier

Aan de slag met gehakt

Lees meer
Lees meer