Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: vulling (Bisque Cru 44% (water, KREEFT (SCHAALDIEREN), GARNALEN, ajuin, wortel, tomaten, witte wijn, prei, SELDERIJ, zonnebloemolie, look, zout, peterselie, cayennepeper), Grijze Noordzee GARNALEN (Crangon Crangon) 28, 9%, bloem (TARWEbloem, TARWEzetmeel), ROOMbereiding, MELK, BOTER, gelatine (rund), scharrelEIGEEL, zout, cayennepeper, witte peper), paneermeel (TARWEbloem, water, gist, zout), doorhaalmiddel (water, SOJAbloem, maïszetmeel, magere MELKpoeder, verdikkingsmiddel E464)).
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
eieren, gluten (tarwe), melk, schaaldieren, soja
3 à 4 min. frituren op 170 °C
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: vulling (Bisque Cru 44% (water, KREEFT (SCHAALDIEREN), GARNALEN, ajuin, wortel, tomaten, witte wijn, prei, SELDERIJ, zonnebloemolie, look, zout, peterselie, cayennepeper), Grijze Noordzee GARNALEN (Crangon Crangon) 28, 9%, bloem (TARWEbloem, TARWEzetmeel), ROOMbereiding, MELK, BOTER, gelatine (rund), scharrelEIGEEL, zout, cayennepeper, witte peper), paneermeel (TARWEbloem, water, gist, zout), doorhaalmiddel (water, SOJAbloem, maïszetmeel, magere MELKpoeder, verdikkingsmiddel E464)).
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
3 à 4 min. frituren op 170 °C
Bewaren bij:4°C