Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: SAUS (ROOM, margarine, bloem, bakvocht van coquilles, peper en zout), COQUILLES (COQUILLEVLEES, water, stabilisatoren E500, E331, E330, zout) KAAS: geraspte Emmental (gepasteuriseerde koeMELK, zout, fermenten (MELK), GRIJZE GARNALEN (SCHAALDIEREN, zout, conserveermiddel (E211), zuurteregelaar (E330, E262) conserveermiddel (natriumbenzoaat)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
schaaldieren
soja
weekdieren
tarwe
4°C
Ingrediënten: SAUS (ROOM, margarine, bloem, bakvocht van coquilles, peper en zout), COQUILLES (COQUILLEVLEES, water, stabilisatoren E500, E331, E330, zout) KAAS: geraspte Emmental (gepasteuriseerde koeMELK, zout, fermenten (MELK), GRIJZE GARNALEN (SCHAALDIEREN, zout, conserveermiddel (E211), zuurteregelaar (E330, E262) conserveermiddel (natriumbenzoaat)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C