Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: water, 20% pladijs, groenten 8, 8% (ajuin, prei, selderij, wortel), tomatenpassata, witte wijn, visbouillon (zout, maltodextrine, visextract, aardappelzetmeel, ui, gistextract, zonnebloemolie, aroma van witte vis, specerijen), tomatenconcentraat, kookvocht van vis, tomaten, bloem (tarwebloem, tarwezetmeel), olijfolie, groentebouillon (selderij), look, peper, cayennepeper, tijm
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
vis
selderij
Verwarm de soep op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken.
Regelmatig roeren.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: water, 20% pladijs, groenten 8, 8% (ajuin, prei, selderij, wortel), tomatenpassata, witte wijn, visbouillon (zout, maltodextrine, visextract, aardappelzetmeel, ui, gistextract, zonnebloemolie, aroma van witte vis, specerijen), tomatenconcentraat, kookvocht van vis, tomaten, bloem (tarwebloem, tarwezetmeel), olijfolie, groentebouillon (selderij), look, peper, cayennepeper, tijm
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verwarm de soep op een zacht vuurtje, niet laten doorkoken.
Regelmatig roeren.
Bewaren bij:4°C