Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gehaktballetjes in een vleessaus met perensiroop.
Lekker met frietjes, puree of een sneetje CRU brood.
1 stuk is voor 2 personen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: 52% gehaktballetjes (59% varkensvlees, 15% rundsvlees, ajuin, zonnebloemolie, tarwebloem, water, desem (tarwebloem, water), tarwekiemen, volkoren tarwebloem, zout, ei, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, volle melk, specerijen), 48% stroopsaus (water, ajuin, tarwebloem, palmvet, 6, 3% perenstroop, zonnebloemolie, rozijnen, zout, runderbotten, kruiden, specerijen, tomatenpuree, gekarameliseerde suiker, kleurstof: E150c, rode wijnazijn)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
eieren
Ingrediënten: Microgolf/-ondes: prik gaatjes in folie/percez des trous dans le film. 2 à 3 min. 700-750 W.
Fornuis: warm op laag vuur al roerend op in steelpan. Fourneau: Rech. en remuant dans une casserole à basse temp.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: 52% gehaktballetjes (59% varkensvlees, 15% rundsvlees, ajuin, zonnebloemolie, tarwebloem, water, desem (tarwebloem, water), tarwekiemen, volkoren tarwebloem, zout, ei, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, volle melk, specerijen), 48% stroopsaus (water, ajuin, tarwebloem, palmvet, 6, 3% perenstroop, zonnebloemolie, rozijnen, zout, runderbotten, kruiden, specerijen, tomatenpuree, gekarameliseerde suiker, kleurstof: E150c, rode wijnazijn)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Ingrediënten: Microgolf/-ondes: prik gaatjes in folie/percez des trous dans le film. 2 à 3 min. 700-750 W.
Fornuis: warm op laag vuur al roerend op in steelpan. Fourneau: Rech. en remuant dans une casserole à basse temp.
Bewaren bij:7°C