Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt met Cru-varkensgehakt.
Lekker met CRU-brood, baguette, zure room.
1 stuk is voor 2 personen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: Gepelde tomaten, gehakt 29% [varkensvlees 47%, rundsvlees 47%, EIEREN, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, specerijen, zout], rode nierbonen, tomatensappuree, rode wijn (SULFIET), look, zout, specerijen
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
eieren
Microgolf: prik gaatjes in folie. 4 à 5 min. 700-750 W. Fornuis: warm roerend op in steelpan op laag vuur.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: Gepelde tomaten, gehakt 29% [varkensvlees 47%, rundsvlees 47%, EIEREN, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, specerijen, zout], rode nierbonen, tomatensappuree, rode wijn (SULFIET), look, zout, specerijen
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Microgolf: prik gaatjes in folie. 4 à 5 min. 700-750 W. Fornuis: warm roerend op in steelpan op laag vuur.
Bewaren bij:7°C