Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt |
---|---|
maandag |
|
dinsdag |
|
woensdag |
|
donderdag |
|
vrijdag |
|
zaterdag |
|
zondag |
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: Atlantische ZALM (Salmo salar, gekweekt in Schotland) 92, 5%, zout 3%, citroenschil 3%, basilicum 1, 5%.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
4°C
Ingrediënten: Atlantische ZALM (Salmo salar, gekweekt in Schotland) 92, 5%, zout 3%, citroenschil 3%, basilicum 1, 5%.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C