Sint-Jakobsnoot Frans
Dagprijs
Sint-Jakobsnoot Frans
Sint-Jakobsnoot Frans
Dagprijs
Sint-Jakobsnoot Frans
Sint-Jakobsnoot Frans
Sint-Jakobsnoot Frans

Sint-Jakobsnoot Frans

  • Art. Nr.: 556046
  • 10200 /kg
  • € 102,00 / kg
± 40 gr

Pecten maximus.

Puur coquillesvlees.
Gereglementeerde en verantwoorde vangst.
Heerlijk dungesneden, als carpaccio.
Serveertip: leg op een bordje samen met zalmcarpaccio, citrus vinaigrette en zwarte peper.
Baktip: Bak in boter en olie (zo creëer je een hogere temperatuur)
en schroei kort dicht, anders worden ze taai.

  • Herkomst Frankrijk
  • Vangstgebied FAO27 Frankrijk 7e
  • Vangstmethode Gevangen

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek 06/01 di,wo,do,vr,za,zo
CRU Gent 06/01 di,wo,do,vr,za,zo
CRU Groenplaats 06/01 di,wo,do,vr,za,zo
CRU Overijse 06/01 di,wo,do,vr,za,zo

Per 100gr/ml

  • Energie 1520 kJ
    (360 kcal)
  • Totaal vetten 0.5 g
  • Verzadigde vetten 0 g
  • Totaal koolhydraten 11.0 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 77.5 g
  • Zout 0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

schaaldieren

Bewaren bij:

4°C

  • Energie 1520 kJ
    (360 kcal)
  • Totaal vetten 0.5 g
  • Verzadigde vetten 0 g
  • Totaal koolhydraten 11.0 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 77.5 g
  • Zout 0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

schaaldieren
Bewaren bij:

4°C

Lees ook:

Recept Sint-jacobsnoten met zwarte pens
Recept | Vis

Sint-jacobsnoten met zwarte pens

Lees meer
Lees meer
Recept Sint-Jakobsnoot met notentopping
Feestgerechten | Vis

Sint-Jakobsnoot met notentopping

Lees meer
Lees meer
Recept Ceviche van Sint-Jakobsnoot met granaatappelpitjes
Feestgerechten | Recept

Ceviche van Sint-Jakobsnoot met granaatappelpitjes

Lees meer
Lees meer
Recept Gekarameliseerde zalm met Sint-Jakobsnoot en crème van rode biet
Apéro | Feestgerechten

Gekarameliseerde zalm met Sint-Jakobsnoot en crème van rode biet

Lees meer
Lees meer