Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Deze schotel bevat:
Wulken
Kreukels
Zeeuwse palourdes
Koningsgarnalen
Langoustines
Krabscharen
1/2 krab
1/2 kreeft
Wijntip: Grüner Veltliner Satz Viertel Kremstal DAC
Sinds kort zetten we bij Cru in op het pijnloos verdoven van kreeften en krabben.
Dit doen we door middel van het Crustastuntm-toestel: een bedwelmingstoestel dat de pijnbeleving van deze schaaldieren uitschakelt alvorens ze gekookt worden.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 05/01 | vr,za,zo | ||
CRU Gent | 05/01 | vr,za,zo | ||
CRU Groenplaats | 05/01 | vr,za,zo | ||
CRU Overijse | 05/01 | vr,za,zo |
Ingrediënten: gekookte zeevruchten (1/2 Canadese kreeft, langoustines, wulken, krabscharen, koningsgarnalen (garnalen, zout, suiker, bewaarmiddel (E223 (sulfiet), E270) ), kreukels, krab, Zeeuwse palourdes, peterselie, court bouillon (water, ajuin, wortel, prei, selder, olijfolie, zout, kruiden en specerijen))
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
schaaldieren
sulfieten
weekdieren
selderij
4°C
Ingrediënten: gekookte zeevruchten (1/2 Canadese kreeft, langoustines, wulken, krabscharen, koningsgarnalen (garnalen, zout, suiker, bewaarmiddel (E223 (sulfiet), E270) ), kreukels, krab, Zeeuwse palourdes, peterselie, court bouillon (water, ajuin, wortel, prei, selder, olijfolie, zout, kruiden en specerijen))
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C