Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Engraulis Encraosicolu
Uit de Cantabrische Zee, onmiddellijk vers verwerkt.
Wit gekleurd door enkele uren te marineren in azijn.
Door de malse beet en grootte een ware delicatesse!
Heerlijk met wat peterselie, verse look en olijfolie.
Ingrediënten: Ansjovis, olijfolie, azijn, zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
vis
4°C
Ingrediënten: Ansjovis, olijfolie, azijn, zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C