Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt |
---|---|
maandag |
|
dinsdag |
|
woensdag |
|
donderdag |
|
vrijdag |
|
zaterdag |
|
zondag |
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Salmo salar
Marinade op basis van gember en chilli.
Deze frisse marinade in combinatie met de vette vis geeft een mooi evenwicht.
Te bereiden in de oven, in de pan of op de BBQ.
Onze zalmen worden gekweekt door een klein familiebedrijf in Schotland waar de vissen nog met de hand gevoederd en nauw gecontroleerd worden.
De zalmen krijgen er veel ruimte en worden behandeld alsof het wilde vissen zijn.
De woeste natuur, sterke stroming van het water en de bewegingsvrijheid van de zalmen zorgen ervoor dat ze minder vet bevatten en een volle smaak hebben.
Ingrediënten: Zalmfilet Schotland, marinade (zonnebloemolie, gerookt paprikapoeder, verse gember, zout, witte peper)
Bevat: Vis
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
4°C
Ingrediënten: Zalmfilet Schotland, marinade (zonnebloemolie, gerookt paprikapoeder, verse gember, zout, witte peper)
Bevat: Vis
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C