Gravad lax Cru
Gravad lax Cru
Gravad lax Cru
Gravad lax Cru
Gravad lax Cru

Gravad lax Cru

  • Art. Nr.: 2153
  • 7500 /kg
  • € 75,00 / kg
± 50 gr

Salmo salar.


Onze zalmen worden gekweekt door een klein familiebedrijf in Schotland waar de vissen nog met de hand gevoederd en nauw gecontroleerd worden.
De zalmen krijgen er veel ruimte en worden behandeld alsof het wilde vissen zijn.
De woeste natuur, sterke stroming van het water en de bewegingsvrijheid van de zalmen zorgen ervoor dat ze minder vet bevatten en een volle smaak hebben.

De zalm wordt eerst gepekeld en daarna gedroogd gedurende 12u
Ideaal voor bij de apéro of als voorgerecht.
Reken 100 g per persoon.

  • Vangstgebied FAO27 Schotland 7A
  • Vangstmethode Aquacultuur

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: Schotse zalm, zeezout, rietsuiker, dille, citroenzeste, zwarte peper, Toscaanse jeneverbessen, kruidnagels

 

Per 100gr/ml

  • Energie 904 kJ
    (215 kcal)
  • Totaal vetten 15.1 g
  • Verzadigde vetten 3.2 g
  • Totaal koolhydraten 1.0 g
  • Suikers 0.7 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 19.4 g
  • Zout 0.3 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis

Bewaren bij:

Max 4°C°C

Ingrediënten: Schotse zalm, zeezout, rietsuiker, dille, citroenzeste, zwarte peper, Toscaanse jeneverbessen, kruidnagels

 

  • Energie 904 kJ
    (215 kcal)
  • Totaal vetten 15.1 g
  • Verzadigde vetten 3.2 g
  • Totaal koolhydraten 1.0 g
  • Suikers 0.7 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 19.4 g
  • Zout 0.3 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis
Bewaren bij:

Max 4°C°C

Lees ook:

Frisse start: gravad lax
Feestgerechten | Inspiratie

Frisse start: gravad lax

Lees meer
Lees meer