Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Clupea harengus
Bereid door Simar, een klein familiebedrijf in Sint-Amands.
De vissen worden, nadat ze eerst gepekeld werden, minutieus schoongemaakt.
En daarna overgoten met een azijnmengsel waaraan in 60 jaar door de familie Van Hemelrijk niets veranderd werd.
Onze opgelegde haring bevat enkel vis, waar nog wat beet op zit, zout en ui met een vleugje suiker en heeft een zachte, zoetzure smaak.
Lekker voor bij de lunch, als hapje of als tapas met een stukje brood bij.
Combineer met een vers aardappelslaatje e wat gekookte prinsessenbonen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: haringfilets, ui (ui, voedingszuur: azijnzuur, water), opgietvloeistof (voedingszuur: azijnzuur, zout, kristalsuiker, water)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
4°C
Ingrediënten: haringfilets, ui (ui, voedingszuur: azijnzuur, water), opgietvloeistof (voedingszuur: azijnzuur, zout, kristalsuiker, water)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C