Tartaar van zalm

Tartaar van zalm

  • Art. Nr.: 1726
  • 7500 /kg
  • € 75,00 / kg

Salmo salar

Onze zalmen worden gekweekt door een klein familiebedrijf in Schotland waar de vissen nog met de hand gevoederd en nauw gecontroleerd worden.
De zalmen krijgen er veel ruimte en worden behandeld alsof het wilde vissen zijn.
De woeste natuur, sterke stroming van het water en de bewegingsvrijheid van de zalmen zorgen ervoor dat ze minder vet bevatten en een volle smaak hebben.

Op smaak gebracht met peterselie, cayennepeper,
zonnebloemolie, peper en zeezout en citroensap.
Serveertip: Meng 120g zalmtartaar met 1/4 advocado, in blokjes gesneden.
Werk af met zure room,

  • Vangstgebied FAO27 Schotland 7A
  • Vangstmethode Aquacultuur

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: zalmfilet Schotland, citroen, zonnebloemolie, zout (zout, jodium, antiklonterrmiddel: E504-E535), peterselie, zwarte peper, cayennepeper

Per 100gr/ml

  • Energie 1024 kJ
    (245 kcal)
  • Totaal vetten 19.2 g
  • Verzadigde vetten 3.6 g
  • Totaal koolhydraten 0.1 g
  • Suikers 0.0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 18.2 g
  • Zout 1.4 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: zalmfilet Schotland, citroen, zonnebloemolie, zout (zout, jodium, antiklonterrmiddel: E504-E535), peterselie, zwarte peper, cayennepeper

  • Energie 1024 kJ
    (245 kcal)
  • Totaal vetten 19.2 g
  • Verzadigde vetten 3.6 g
  • Totaal koolhydraten 0.1 g
  • Suikers 0.0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 18.2 g
  • Zout 1.4 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis
Bewaren bij:

4°C

Lees ook:

Inspiratie met Schotse zalm
Hoofdgerecht | Inspiratie

Inspiratie met Schotse zalm

Lees meer
Lees meer
Recept 3 x tartaar van CRU
Feestgerechten | Recept

3 x tartaar van CRU

Lees meer
Lees meer