Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Salmo salar
Onze zalmen worden gekweekt door een klein familiebedrijf in Schotland waar de vissen nog met de hand gevoederd en nauw gecontroleerd worden.
De zalmen krijgen er veel ruimte en worden behandeld alsof het wilde vissen zijn.
De woeste natuur, sterke stroming van het water en de bewegingsvrijheid van de zalmen zorgen ervoor dat ze minder vet bevatten en een volle smaak hebben.
Op smaak gebracht met peterselie, cayennepeper,
zonnebloemolie, peper en zeezout en citroensap.
Serveertip: Meng 120g zalmtartaar met 1/4 advocado, in blokjes gesneden.
Werk af met zure room,
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: zalmfilet Schotland, citroen, zonnebloemolie, zout (zout, jodium, antiklonterrmiddel: E504-E535), peterselie, zwarte peper, cayennepeper
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
4°C
Ingrediënten: zalmfilet Schotland, citroen, zonnebloemolie, zout (zout, jodium, antiklonterrmiddel: E504-E535), peterselie, zwarte peper, cayennepeper
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C