Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Handgerolde pasta, gemaakt volgens de traditionele manier op basis van semolina.
Het recept en de bereiding worden van generatie op generatie doorgegeven.
Afkomstig van het dorpje Spilaio in Thrace.
Uniek van smaak en textuur.
Lekker met olijfolie of boter en versgemalen peper en zout.
Lekker met kip, lamsvlees, magret de canard, in salades…
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: griesmeel (tarwe), bloem van harde tarwe, ei, koemelk, zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
eieren
kamer°C
Ingrediënten: griesmeel (tarwe), bloem van harde tarwe, ei, koemelk, zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamer°C