Tagliatelle - Marco Giacosa - 250g

Tagliatelle - Marco Giacosa - 250g

  • Art. Nr.: 779
  • 600 /stuk
  • € 24,00 / kg
250 gr

Van Marco Giacosa, afkomstig uit het stadje Alba, Piëmonte.
Eierpasta bereid met op steen gemalen bloem van zachte tarwe.
Licht verteerbaar en vol van smaak.

Lekker om de echte carbonara mee te maken samen met onze Guanciale Marco d'Oggiono,

  • Herkomst Piëmont, Italië

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: bloem van zachte tarwe type 'oo', eieren 33%, griesmeel van harde tarwe.

Per 100gr/ml

  • Energie 1460 kJ
    (349 kcal)
  • Totaal vetten 1.5 g
  • Verzadigde vetten 0.1 g
  • Totaal koolhydraten 71.3 g
  • Suikers 2.3 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 12.3 g
  • Zout 0.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

Eieren, gluten (tarwe)

Ingrediënten: bloem van zachte tarwe type 'oo', eieren 33%, griesmeel van harde tarwe.

  • Energie 1460 kJ
    (349 kcal)
  • Totaal vetten 1.5 g
  • Verzadigde vetten 0.1 g
  • Totaal koolhydraten 71.3 g
  • Suikers 2.3 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 12.3 g
  • Zout 0.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

Eieren, gluten (tarwe)

Lees ook:

3x pasta bij CRU
Keuken | Voorraadkast

3x pasta bij CRU

Lees meer
Lees meer
Tips & tricks: gedroogde pasta koken
Bereidingswijze | Pasta

Tips & tricks: gedroogde pasta koken

Lees meer
Lees meer